Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] Παρέμβαση Προέδρου κ.Βασίλη Νανόπουλου Ίδρυση σχολής τουριστικών επαγγελμάτων στην Κορινθία

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στην κομματική συγκέντρωση που διοργάνωσε η Τ.Ο  ΠΑΣΟΚ Λουτρακίου την 5η Μαρτίου 2010  παρευρέθηκε  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος και με παρέμβασή του ζήτησε από την υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κα Α.Γκερέκου την ίδρυση σχολής τουριστικών επαγγελμάτων στην Κορινθία.

Έχει προηγηθεί συνεργασία του ΟΤΕΚ (Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης) με το Επιμελητήριο Κορινθίας  και στο γραφείο της υφυπουργού με αριθμό  πρωτοκόλλου 239/11.2.2010 βρίσκεται έγγραφο του ΟΤΕΚ που προτείνει την λειτουργία σχολής τουριστικών επαγγελμάτων στην Κορινθία ύστερα από αίτημα του Επιμελητηρίου Κορινθίας  που υποβλήθηκε  το  2009.

Ο πρόεδρος του ΟΤΕΚ κ. Χ.Αγραπίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν συνεργαστεί με το Επιμελητήριο για την προετοιμασία της πρότασης που είναι πλέον ώριμη για έγκριση. Εφόσον  γίνει  δεκτή η πρόταση  θα ενισχύσει σημαντικά την ποιότητα παροχής υπηρεσιών του νομού Κορινθίας, ενός νομού με σημαντικά τουριστικά χαρακτηριστικά και προοπτικές. Η μέχρι σήμερα λειτουργία σεμιναρίων μαγειρικής και η συμμετοχή σε αυτά αποδεικνύουν την ανάγκη και την χρησιμότητα της πρότασης.

Προτείνεται η λειτουργία ΙΕΚ και ΕΠΑΣ μαγείρων που θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα υπηρεσιών στον τομέα της γαστρονομίας και τμήμα τυχερών παιγνίων για την επαγγελματική κατοχύρωση των εργαζομένων στο  CASINO  ύστερα από σχετικό αίτημα του σωματείου τους προς το Επιμελητήριο .

Υπόμνημα με τη σχετική αλληλογραφία επέδωσε ο κος. Νανόπουλος στην υφυπουργό  ζητώντας την στήριξη του υπουργού κου. Π.Μπεγλίτη και των παρισταμένων βουλευτών κου. Α.Μανωλάκη και κας. Αικ.Φαρμάκη  αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το Επιμελητήριο και ο ίδιος δεν έχουν κομματικές δεσμεύσεις και συνεργάζονται με όλους τους πολιτικούς χώρους  προκειμένου να υπηρετήσουν την ανάπτυξη και τις επιχειρήσεις του νομού Κορινθίας.

Προηγούμενο [Δελτίο Τύπου] Ρώσικη Επιχειρηματική Αποστολή

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας